Жена се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg, за да разкаже, че

...
Жена се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg, за да разкаже, че
Коментари Харесай

Сигнал: Продават куче в окаяно състояние за стръв за боеве

Жена се свърза с редакцията на  Plovdiv24.bg , с цел да опише, че се е натъкнала на публикация в интернет за продажба на куче, което е било употребявано за примамка за боеве.

Ето нейния роман:

Здравейте,

Наскоро имаше вест за питбул, умъртвил стопанина си. Но рядко в новините доближават хората, които незаконно развъждат и употребяват нелегално кучета за боеве и по-късно или ги убиват, или ги изхвърлят, или ги продават, с цел да бъдат употребени за примамка.

Може би за примамка се продава кучето от фотосите, което е в окаяно положение. Тези противозаконни действия се случват на мрачно, а най-абсурдното е че обявите се появяват в olx.com. 

Както виждате в фотосите се вижда локация село Йоаким Груево, което е наоколо до Пловдив, община Стамболийски.

Пиша ви с молба да публикувате тъжната действителност за отношението към кучетата и първопричината, за експанзията сред животни и хора. Това куче е едно от доста, които са жертва на човешка експанзия и лакомия и то не е учено на положително държание, а е подлагано систематична на експанзия, и с какво му остава да отвърне? Те би трябвало да са предпазени от Закона за отбрана на животните, само че никой не прави инспекции, санкции и арести.

Ще съм извънредно признателна в случай че публикувате по-страшната страна на продаването и развъждането на кучета за боеве. Куче цялото в белези от ухапвания след боеве, към този момент излишно. 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР